06-07-09

haat en nijd

Pas terug in België na een deugddoend weekje Ardèche en al met mijn neus op de feiten geduwd. Naar aanleiding van een artikel op de Knack-website over het opvangen van asielzoekers in kazernes menen een hoop mensen hun visie te moeten geven op "de" asielzoeker, een bloemlezing: "illegale parasieten", "andermans volk eerst", "ze moeten gewoon hun papieren vernietigen en een brabbeltaaltje spreken", "ze krijgen alles gratis en verachten de hand die hen geeft".... ik verzin het niet, ik citeer.

Ik nodig deze brave mensen uit een retoutje Oost-Congo te boeken, of Bagdad, of Teheran, Grozny is ook nog altijd leuk en Liberia is helemaal een aanrader, dan kunnen ze zien hoe prettig het daar wonen is en dat je dan echt alleen maar naar België komt om te profiteren van een nachtje in een Brussels hotelleke met uitzicht op manneke pis.

Arm Vlaanderen.

16:11 Gepost door April in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Kankeraars Blijkbaar is dat een nieuwe hobby. Ik lees de internetgazetten en bij sommigen kan je je mening geven over het artikel. Die zijn soms ook om van te blijten (en nu weet ik nog altijd niet of 't blijten of bleiten is).

Gepost door: ms | 06-07-09

De commentaren zijn gesloten.